Friday, 27 April 2012

~SINGLE OK APE~




Kata org , single tu lebih baik dari couple .. Betul ker ?? Pd pndangan aku , mgkin la jgak single tu lebih baik .. Bnyk klbihan nye jdik single nie .. 1st of all , jdik single nie bez .. Xde lah tnsion nk pk msalah ngn bf .. Lgpun , stdy x terganggu .. Majalah Yezz! Jun 2011 mmbincangkan tntg SINGLE .. Ape kbaikan nye .. Bila aku baca Yezz! tu , bru aku tw .. Bnyk kelebihan nye .. Majalah tu kata , bila kita SINGLE , kita bley fikir tntg diri kita sndri .. Xperlu nk fikirkan tntg kpntingan bf .. Mgkin kita jgak xde mase untuk diri kita sndri .. So , bila kita SINLGE kita bley fikirkan tntg diri kita .. 


Selain tu , kita bebas brkwn dgn spe jer yang kita nak .. Xde halangan dari sape pn .. Bila kita ade COUPLE , aku ykin gurl/boy nie x bbs .. Sntiasa dikongkong .. Then bila gurl/boy dpt tw , confirm la berlku 'perang dunia ke-3' .. Hehe .. Dlm majalah y aku  baca tu ada mngatakan , kwn n bf adalah org y trdkat dgn diri kita .. Sntiasa mmbntu kita ktika ssh n ade utk kita .. And ade gak mngatakan if you all nie still single , you all bbs nk jmpe ngn kwn2 you all ..


One more thing .. Majalah Yezz! tu pn ade tlis bila kita SINGLE , kita bley berjimat .. Yelah , bila ade COUPLE nie bnyk bnda kne beli .. Nak2 plak your gurl/boy uw jnis xsedar diri .. Lau skali skala tu , nevermind lah kan .. Ni x .. Kot nyer tiap mase mntak blnje .. Dan2 lak xde duit smpan .. Lau x blnjer pn , duit hbis kay fon .. TOPUP manjang .. Mne x nye .. Drpd org y pndai smpn duit kpd y x pndai .. Perit tu .. Zaman skunk bkn suma org dpt smpn duit .. Lg2 gurl .. Jnis pntg tgok bnda cntik , slagi duit x abis , xbnti la shopping .. Huhu .. Sbnrnya x salah kalau nk berCOUPLE nie .. Aslkan pndai jaga diri ..


p/s :better lah dri couple bek lah kite khawin jer.. lg kurang kan maksiat =)





~ KEMPEN FOR GAZA ~


malam ceramah gaza...
hahaha time bile tah nie..
dh lme gler kowtt..
nmpak lah akudh lme x update..

ok kwn2 let's begin...=D

1...2...3...snap snap =)















ok dh2.. sikit dh snap2 pic..

ok sknk time untuk derma plak..hehehehhe

 =D







smbil derma dgr plak ceramah =P
krohh krohh..



senior ktorng tp die under kempen gaza.. =)
kacak mati !!!




sajak time *___*

*wink wink...

ok2 dh settle.. boleh balik dah..heheheh

sbnr nye ade nasyid tp x ley upload video lah..
sori kawan2..

ok bye..





Saturday, 14 April 2012

~BEZDAY TARMIMI ~

hai smua.. 
bermulah kisah cinta antara 2 insan..hehehhe
ayat x bole bla..
time ni kan.. 
kitorng OTW nk g bli kek forrr..
TARMIMI HARAHAP...
boyz mira... =P

jom tngk pic aku nie... ^___^




WWOWOWO... NIE KEK NYEW....
coklat indalgent..
secret racipe *__*!!





time nie tgh nk bncang2 
nk wat surprise kan..
msti rancang baek bai..
heheheheh =)

nie jew yg kami mampu tok TARMIMI..
ok dah siap setting..
time nie bezday boy x tau lagi... 

kami ttp manunggu di dpn umah sewa... =)
nervous mira =P

ok 1.. 2.. 3... snap snap =)
lme gler kot tungg mimi..


SORI.. mase suprise ktorng wt video..
tp x ley upload plak =3
sorii...

nie tah tuan tanah nyew...
kacak bergaya..hukhukhuk..
potong kuih nya..
potong kuih nya sekarng juga..
hehehehe


ok 1...2...3..snap snap =P
mira & mimi










ni x puas makan kat sne..konon malu2..
sumbung kat cafe plak.. =)
ikin =D

ok done.. 
ni jew pic yg aku snap mse tuh..
ktorng pon x lame..
sbb nk kjar mse..
ok lah ..
avios...

taken by : mawarputih.design.com


Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.