Thursday, 27 July 2017

~27 JULY 2017:- LAGI SEKALI ~


Dear blogger.. 

Rase dah lame kot sis tak tulis luah perasaan bagai..

Hari ni lah baru nk start balik.. In sya Allah..

Hmm hidup ni betul betul banyak dugaan.. 

Kadang kadang nk ngamuk pon kne pikir dua kali...

Memang susah kalau dah Kerja satu tempat dengan sibling..

Memang banyak yang kene tahan..

Die rase diri die lagi pandai.."MAY BEEEEE"

FUHHH serius ahhh aku memang tahan jer nihh..

Aku keje sini pon sebeb ko sebok call2 masj2 suh turun kau tau takkkkk!!!!

hallo dah lah pass keje bongok ni kat aku.. pastu ko ajar aku mcm tuh..

hmmmmmm... kau raseeeee...

terpakse jela .. selagi boleh bersabarr..

tak boleh tahan tulis surat 24hour notis behenti lah jawb nye bahhahhhahaha

KEJAM KAN AKUU???


Azie Dah 26 years Old okayyy..

not baby yang u boleh arah2 suruh tuh suruh nihhh...

#buangmasa

#tabahkanhati

#vangang

#sukehatikaulahhh

#belagakkk


okayyy bye....





No comments:

Post a Comment

Gadget

This content isn't available over encrypted connections yet.